keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Matkan alku

Taisin jossain vaiheessa luvata, etten ala kirjoittamaan blogia. Olin melko varma, että ei ole sellaista asiaa tai aihetta, joka vaatisi blogin kaltaisen paneutumisen. Olen muutenkin huono lukemaan blogeja. Kari Niemisen Sirkusteltta taitaa olla ainoa, mitä säännöllisesti seuraan.

Mutta koskaan ei saa sanoa ei koskaan. Olen pari viikkoa sitten aloittanut projektin, jonka yhteyteen blogi taitaa olla paras mahdollinen valinta. Saan näin kirjoittamalla asioita itselle selväksi ja ehkä joku saattaa olla kiinnostunut samankaltaisesta asioista tai on muuten vain utelias. Ehkä kaikista eniten tämä blogi toimii kuitenkin itselle motivaattorina. Jos suunnittelen asioita itsekseen kaikessa rauhassa on helppo hylätä projekti. Mutta nyt te kaikki lukijat saatte valvoa, että se tehdään mitä meinataan!

Kyseessä on siis lastenohjelma pilottijakso. Olen esiintynyt jo jonkin aikaa ammatikseni ja jossain vaiheessa kiinnostuin videosta työvälineenä. Toisin kuin live-esitys, video voidaan tehdä rauhassa osissa. Asioita voidaan tehdä uudelleen ja paljon voidaan työstää myös jälkikäteen. En ole opiskellut video alaa (kuten en esiintymistäkään) joten tekemisen kautta olen päässyt harjoittelemaan videon tekemistä. Olen kerrassaan ihastunut siihen. Kaverini Ari Virtasen kanssa olemme saaneet muutamia jouluaiheisia videoita youtubeen. Nämä videot ovat saaneet hyvää palautetta, joten nälkä on kasvanut syödessä ja mieli tekee tehdä yhä parempia ja haastavampia videoita. Tämän Klovnin Talossa työnimellä kulkevan ohjelman julkaisukanava ei ole vielä selvä. Televisio olisi tietenkin yksi mieleisin juttu ja näkyvyyden kannalta loistava ratkaisu, mutta tiedän – kilpailu on kovaa. Televisio ei siis ole ainoa vaihtoehto, vaan ehkä DVD tai ainakin youtube julkaisu tulee kysymykseen. Näillä kaikilla muodoilla on omat puolensa. Te blogin lukijat pääsette seuraamaan miten vien tätä projektia eteenpäin. Miten se onnistuu tai ei onnistu.

Tervetuloa mukaan matkalle Klovnin Taloon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti